Skoči na vsebino

Koncerta Made in Yugo sta bila razprodana, ostalo pa je le še navdušenje…

Vikend 8. in 9. decembra 2023 je bil v telovadnici podružnične šole v Dolenji Nemški vasi zares poseben. Mešani pevski zbor Leo Fortis Trebnje smo praznoval pet let delovanja s koncertom, ki je obiskovalce popeljal nazaj v čarobno obdobje osemdesetih in devetdesetih let prejšnjega stoletja. Pod vodstvom zborovodje Fernanda Mejiasa je zbor izvedel zborovske priredbe priljubljenih »jugoslovanskih« pop in rock pesmi, ki so navdušile občinstvo.

Ob spremljavi posebej sestavljenega benda so energični ritmi in dobro znane melodije hitro nalezli obiskovalce, nekateri pa so se celo prepustili plesu. Voditelj Luka Bregar je s svojo karizmo dodal piko na i s pripovedovanjem ljubezenskega trikotnika med Julijo, Sašom in Andrejem.

Koncert, katerega vstopnice so bile razprodane v nekaj dneh, je bil nepozaben dogodek za ljubitelje glasbe tistega obdobja. Ob koncu so obiskovalci izražali navdušenje in hvaležnost s stoječimi ovacijami, saj je 2 uri glasbe in zabave minilo kot bi mignil, pustilo pa je željo po več.

Za spomin pa si lahko pri nas ekskluzivno naročite majice ki smo jih nosili tudi nastopajoči. Spodaj najdete vse informacije.

 

Sporočite nam velikost in količino:

Cena majice: 19€ 
Velikosti: XS-3XL
 
več info na preko spodnjega obrazca ali na: info@leofortis.si

Sporočite nam velikost in količino:

Cena majice: 19€ 
Velikosti: XS-3XL
 
več info na preko spodnjega obrazca ali na: info@leofortis.si